26.6.13

Muskler og nerverFoto: An-Magritt Moen


Hvor ofte tenker du på musklene dine? Eller nervesystemet ditt for den saks skyld. 
Om du er flink til å pumpe jern, så kan jeg tenke meg at muskler er noe 
du tenker ofte på. Men sånn til vanlig? Ofte så tenker vi vel bare på muskler
og nerver om vi har vondt i dem. Da først merker vi at de er der. 
Men de er der hele tiden. Stabiliserer oss og gir oss informasjon om verden rundt oss.

Disse to legeplansjene fant jeg på en bruktbutikk, og jeg falt pladask for dem. 
De har stått ganske lenge i stua, for jeg har ikke visst hvor jeg skulle henge dem. 
Men nå har de fått plass i verkstedet mitt. De minner meg om
at jeg må sitte riktig når jeg lager smykkene. Og de minner meg
på at jeg får vondt om jeg hamrer meg på fingrene. 

Fra verkstedet: 

Instagram: anmagrittmoen


Ha en fin dag alle sammen!
Håper at alle muskler og nerver er i fin form der ute hos dere. 
Ta vare på dere selv! ❤


_______

Found these two anatomy planches in a thrift shop.
They are now placed in my workshop, as a constant 
reminded on how to sit right, not to get aches in my back. 
And the nerve system picture reminds me why I get hurt
if I hit my fingers with the hammer....

Have a nice day, everybody! Take care! ❤
Pin It!

6 kommentarer:

 1. det var nogle sjove plakater. nej, det er nok ikke så tit, jeg tænker på muskler og nerver - bare når det gør ondt... det gør det ikke idag. ha en fin dag.

  SvarSlett
 2. You have very beatiful blog and so lovely pictures! I'm very happy that I found your blog :)

  - Sirpa -

  SvarSlett
 3. Super freshe plakater! Fantastisk å finne disse brukt da ;) kroppen er en vidunderlig skapning ;) Klem fra Jannike :)

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Og så finnes det de som tenker på de musklene de gjerne skulle ha hatt.
  Tanker rundt musklene er ofte negativt relatert... Da er det fint at du kan bruke plakatene dine til noe positivt; bra kroppsstilling i arbeid og som noe dekorativt.
  Jeg har forøvrig tenkt på smykkene dine. De er utrolig fine. Det verste med å ha så mange komposisjonsmuligheter er å ta et valg.
  Og så må jeg si at det bildet av treet på den lille øya på vannet som gav skikkelig vannspeiling var utrolig vakkert. Går ut fra at det er et av dine fotografi?!

  SvarSlett
 6. Haha! Måtte le når jeg så disse plansjene. Første lignende poster av musleksystemet kjøpte jeg til min eksmann, da han gikk på legestudiet for sånn ca 14 år siden. Believe me, både plansjene og musklene er dønn like den dag i dag. Tipper det er minst like viktig for deg, som for meg, med sittestillingen ja - når vi tross alt sitter så mye som vi gjør i hverdagen. Jeg er i alle fall utrolig glad for den tiden du gok deg til å lage mitt smykke. Koselig å se hvor det ble til. For en herlig smykkekrok du har laget deg. Håper det var greit for deg at jeg laget linken til smykkebutikken din, i mitt forrige blogginnlegg. Må bare få sagt at jeg er så utrolig fornøyd med smykket. Har brukt det så og si hver dag siden jeg fikk det (og det sier litt, når Salongspira drar og herjer med det hver eneste dag). Kjennes så godt, harminisk, kjørlighetsfult og vitalt ut å ha det på seg. Aldri før har jeg vært så fornøyd med et smykke. Så, kjære du, takk for at du bidrar til å bringe ekstra vitalitet og kvalitet inn i mitt liv. For det er nettopp det du har gjort. Hører du? Gleder meg til å fortelle enhver om smykket mitt som skulle spørre om det fremover. På min arbeidsplass, - sykehuset Telemark er det i alle falll en god del folk allerede. Med dette ønsker jeg deg en god og produktiv kveld og videre uke. Selv får jeg besøk av NIB- damene til fredag og lever i krisemakeover og fasadesparkling frem til da. Håper vi treffes med tid og stund i bloggsammenheng en eller annen gang i fremtiden. God klem fra Beate

  SvarSlett