15.12.13

Large family. Deep gratitudeFoto: an-magritt


3. søndag i advent. 

Min kjære mann og våre fire barn har vært på tur til Egersund. Til julebyen og til tante, onkel og fettere. Jeg har fått arbeidsro og masse tid til smykkeproduksjonen. Jeg har sittet i verkstedet til langt ut over kveldene. Huset mitt har jeg lånt ut til svigerinne og to nieser. De har rådet der inne imens jeg har tatt med meg kaffen til verkstedet. Jeg har vært mye alene denne helgen. Men allikevel så har kjenner jeg meg så rik på familie og vennskap. Jeg har så mange rundt meg som er glad i meg og som jeg er så inderlig glad i! Jeg har 5 søsken og 5 svigerinner/svoger og en helt drøss med nieser og nevøer. Vi er en stor og nær familie. Takknemlighet er følelsen som kom over meg i dag. Jeg er sliten og trøtt, men langt inni meg er jeg bare glad og takknemlig. Det er så lett å glemme det i alt det som skjer og alt som skal gjøres. Takk kjære, fineste familien min. Jeg er så inderlig glad i dere alle, store og små. Denne dagen er viet til dere, med en takk fra meg. 

__________

Today I feel so grateful for my big family!
I have 5 siblings and they all are married. I have a LOT of nieces and nephews. 
When I feel alone and tired, I know that I am not alone. I have so many 
that loves me, the way that I am. It makes me totally grateful! 


Pin It!

4 kommentarer:

 1. Bildene dine får meg til å puste djupt og orda dine får meg til å være takknemlig for min fine lille familie. Tusen takk!

  SvarSlett
  Svar
  1. Godt å høre at bildene kan dele litt av følelsen. Stor eller liten familie; like stor takknemlighet.

   Slett
 2. Oh my god.....

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er Gud jeg kan takke. Du har helt rett, Anonym.

   Slett