10.1.14

Awesome!

Wow for en nyhet!!
I går fikk jeg vite at jeg er blitt finalist i kategorien Årest Interiørblogg i regi av Vixen.
 TAKK til alle som har stemt meg fram, som liker min blogg og
som ville at jeg skulle komme videre. Dette er deres fortjeneste!
Det var trist at jeg var forhindret i å komme på finaleslippfesten,
men gleden  over nyheten er allikevel like stor!
Men ordene "Årest Interiørblogg" høres utrolig spennende ut, virkelig!
Men samtidig høres det litt skummelt ut.
For med det følger det også en del forpliktelser, forventninger.
Til og med et tonn med forutbestemte tanker om hvordan er "Årets Interiørblogg" ska se ut...
Det er en enooorm ære å bli nominert, til å med gå videre fra semifinale til finale.
Jo altså, det er fint når andre liker det jeg skrive og liker de bildene jeg tar og legger ut.
For dette er min blogg og min interiørverden.  Jeg legger ut det jeg synes er fint og det jeg liker.
Jeg forventer ikke alt alle skal like det jeg liker. Dette er min stil.
Selv synes jeg den er veldig meg. Personlig.  For jeg vil at interiørbloggere skal være ulike.
Vise ulikheter, personlighet og inspirerer på flere plan. 

Mine bilder er jo stort sett fra mitt eget hjem. Min stue, mitt kjøkken, min gang.
Eller vårt da, min familie og meg. Så jeg blir fyllt med tanker om mine bilder av mine ting,
kan det inspirere nok liksom. Ta bilder av mine ting og tang. Både det stylede,
det ryddige og det pene. Men også at jeg kan ta bilder av rotete rom. Av hverdag og levd liv.
Av klær som ligger på gulvet, rotete puter og smuler på bordet.
Hallo, det bor tross alt 4 unger i dette huset! Pluss to voksne rotehoder og en katt.
Sånn blir det rot av, tro meg.
I tillegg til interiørbilder så elsker jeg å dele gjør-det-selv aktiviteter. Enten det gjelder
gjenbruk av møbler, eller lag-det-selv dekor. For det er slike innlegg jeg liker selv også.
Det å se hva andre lager selv eller gjenbruker, det gir masse inspirasjon! 
Mine bilder i dette innlegget viser hva jeg liker. Naturtoner, naturlig treverk.
Svar og hvitt. Noen grønntoner, sennepsgult, grått og brunt. Det er meg.
Dette er også fargene jeg kler meg i, rødhåret som jeg er.
Det er vel ingen overraskelse at fargene i mitt hjem avspeiler de fargene jeg kler meg i.

Altså, dette er hva jeg liker nå, har likt ganske lenge. Men du skal ikke se bort ifra at jeg
endrer meg. Sesonger og trender påvirker meg også, selvsagt.
Spesielt er jeg utrolig glad i å lese andre nordiske blogger. Det er flere finske
blogger faktisk, som har vært min største inspirasjonskilde lenge nå.
Og fra dem, via mitt eget interiør, så viser jeg de trendene.
Samtidig er det helt greit at min stil ikke passer for alle. Jeg klarer ikke å dekke alle nyanser innen
interiørverden, og jeg vil det heller ikke. Jeg vil dele av min verden.
Min blogg, min verden. Det er derfor det føles som en så utrolig stor ære å få
komme til finalen i Vixen Blogaward.
Jeg skjønner jo at det er noen der ute som liker min lille,
så ganske uperfekte verden. Takk! 
Jeg vil fortsette å dele bilder som jeg har gjort. Av det jeg synes er vakker og inspirerende.
Det som gir meg glede og energi. Så blir jeg glad om det også kan gi noe til dere som leser.
Jeg deler av mitt med dere, og liker dere det, så blir jeg utrolig glad.
Jeg blir glad av å glede, det er klart jeg gjør det! Min blogg er mitt fristed, min lekeplass.
Det gir meg masse energi det å dele. Jeg liker godt å få tilbakemeldinger, hvem
gjør vel ikke det. Men jeg ser jo av statistikken at det er mange som er innom allikevel.

Men liker du det du ser her og det du har lest,
legg gjerne igjen en kommentar i dag.
Det hadde vært veldig fint å høre hvorfor du leser
min blogg og hva du liker ved den.

Men ikke noe press, k?


foto: an-magritt

Ha en herlig helg alle sammen! Takk igjen for alle stemmene dere ga.
Dette skal jeg ferie med enda en dobbel latte. Jepp!


___________

I am so happy and exited today! Yesterday I got the news that my blog is in the finale
of the Vixen Blog Award. Me and my little blog! That is quite big for me. 
Somebody out there really like my blog, my pictures and my words. 
That makes me so happy, and really proud. 
Cause my blog is some kind of reflections of my home, my style 
and my perferences. I share photos from my home, my style and my details.
It is actually quite personal. And when I get as added as another final
when I experience it as a real pat on my shoulder.

Thanks to all of you who gave me their vote.
Thanks to all of you who read and follow me.

If you like, please leave a comment in today, and tell me why you read my blog.
What you like of what I share. That would been totally awesome. 


Happy weekend to you all! 


Pin It!

46 kommentarer:

 1. Gratulerer så masse og vel fortjent.Jeg må alltid innom deg...og det er pga sammensetningen du har på bloggen....litt DIY....litt gjenbruk....og litt design......alt i passe doser......:) Så stemmen min får du :) ha en riktig koselig helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Herlig! I passe doser, det er akkurat det jeg prøver å få til. Litt sånn litt av hvert. Salig smågodtblanding.
   Takk for fine ord, eddas!

   Slett
 2. Congratulations! Why do I read? I love that your home feels *lived in* and loved. I love minimal design, but it can feel too stark for real life, and you've struck a perfect balance between composed and comfy.

  SvarSlett
  Svar
  1. It is actually hard to not show all the "lived in" details, when I have such a large family. They sort of, come in my way, all the time. In a positive way. Byt hey, thats life! Love that you see the balance between composed and comfy. I really stribe to show it that way.

   Love.

   Slett
 3. Virkelig et stort gratulerer! Synes det er skikkelig gøy at nettopp du er i finalen, for jeg synes din blogg er litt annerledes, og det liker jeg veldig godt! Også er du så ærlig, både i bilder og ord. Det også liker jeg. Også liker jeg hagen din og de fine naturbildene. Og jeg digger smykkene dine! Hos deg er det en ro over alt. Og det imponerer meg, når jeg ser for meg familielivet med fire barn! Masse lykke til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg tar det som et stort kompliment at du synes min blog er litt annerledes. Jeg prøver å være ekte og ærlig, og frøver å formidle det både i bilder og ord. Takk for alle de fine ordene.

   Slett
 4. Gratulerer. Jeg leser bloggen din fordi den er spesiell og personlig. Du lar meg komme inn i hjemmet ditt for å se og bli inspirert. Inspirert blir jeg også av DIY-ene. Du tar også veldig flotte lyse bilder som jeg liker. Men det jeg liker allerbest er at du ikke er så forutsigbar som mange andre blogger. Du kommer med overraskelser. Stå på. Håper du vinner. Hilsen Drude

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg liker virkelig at du opplever at jeg overrasker litt. Det er jo fint å ikke være så forutsigbar. <3

   Slett
 5. Gratulerer med finaleplass! Jeg kom over bloggen via smykkene dine som jeg så på Pinterest, de er nydelige. Liker godt stilen din, og miksen mellom personlig- og interiør/smykkerelaterte innlegg. Dessuten deler vi nok samme smak på mange ting; naturlig treverk, litt som skinner, gjenbruk, noe grønt. Du inspirerer!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy at du fant meg via Pinterest. Gøy å høre at smykkene blir sett der også, og at du fant meg via smykkene mine. :)

   Slett
 6. Gratulerer så mye! :) Godt jobba og velfortjent :) Du har et flott hjem, og det er alltid koselig å titte innom bloggen din.

  Smil og klem fra Lite hi

  SvarSlett
 7. Hi from England ! I love your blog because everything looks so lovely, yet also cosy. I like all the little interior details you show which look fantastic but haven't cost a fortune. Kx

  SvarSlett
  Svar
  1. That is really a big compliment to me. I want to share the not so expensive deatails too. That is actually possible, to have a nice home without all the costy things. ;)

   Slett
 8. Gratulerer! Så velfortjent! Bloggen din er en inspirasjonskilde nettopp fordi du har egenart og er personlig i bilder såvel som tekst. De lyse fine bildene med de fine tekstene du skriver er en fryd å klikke seg inn på. Jeg hentar mange ideer og får inspirasjon fra deg i mitt eget hjem. Det viktiste inspirasjonen du gir er inspirasjonen til å stole på sin egenart.
  Siri Amanda

  SvarSlett
  Svar
  1. "Inspirasjon til å stole på sin egenart", det var helt herlig sagt!
   Takk Siri Amanda!

   Slett
 9. Hurra! Og gratulerer! Du har en fantastisk stil og jeg elsker din estetiske sans. Det skal sies at jeg ikke er så ofte innom bloggen din om dagen. Men jeg følger deg på Instagram. Ha en fin helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for at du tok deg tid til å skrive litt her i dag. Så fint at du følger meg på Instagram også, det er liksom min daglige blogg det. :)

   Slett
 10. så kjekt - gratulerer !
  elsker særpreget du representerer :)

  klem
  Åpent^hus

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk kjære deg. Du vet jeg liker din stil også. Klem

   Slett
 11. Jeg har fulgt bloggen din en stund, og det er alltid godt å hvile øynene på bildene dine. Det er så varmt og hjemme i blogguniverset ditt. Noen bilder klarer å fange et øyeblikk og en stemning som forteller seg selv. Det finner jeg masse av i bloggen din, og derfor liker jeg så godt å besøke den. Håper du har motivasjon og overskudd til å fortsette leeenge..! :)

  Ha ei finfin helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Dette var deilig å lese! At bildene mine også kan si noe som ordene ikke kan dele. Det er jo det jeg prøver å få til. Det gleder meg at du har lagt merke til det, kjære du.

   Klem

   Slett
 12. Gratulerer, Masse lykke til!:)

  SvarSlett
 13. Gratulerer med finaleplass. Er ofte innom deg,og blir alltid inspirert. I dag var det jo så utrolig mange flotte bilder her,og akkurat mine farger også.. Lykke til!
  Hildegunn Ø

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for fine ord, Hildegunn! Ha en fin helg!

   Slett
 14. Gratulerer. Liker at den er ujålete, lite skrytete, naturlig, miljøvennlig i forhold til gjenbruk, og at den viser at det bor folk i huset. Hilde

  SvarSlett
  Svar
  1. Alle disse adjektivene er jo noe jeg jobber mot. Takk for at du har lagt merke det. <3

   Slett
 15. Kjære An-Magritt. Jeg titter fortsatt innom bloggen din titt og ofte selv etter å ha fulgt deg i flere år:) det er jo ikke uten grunn. Du er utrolig flink til å plukke opp nye trender og bruke de på en naturlig måte som passer perfekt inn i din personlige stil. Det er akkurat det jeg liker så godt. Du har noe eget og om er typisk deg. En blanding av det rustikke, hverdagslige kombinert med nye elementer som gjør det spennende. Og ikke minst, jeg synes du blir bare bedre og bedre!!:) Du tar nydelige bilder, og bilder og tekst som har sjel. Fortsett sånn, flinke deg <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh! Dette gjorde virkelig dagen min!! (Kvelden min)
   TAKK Hanne!! Jeg sitter med et smil om hjerte og ble så takknemlig!!

   <3 <3

   Slett
 16. Gratulerer, så gøy! Kan tenke meg det er stas å få en slik utmerkelse, nå blir det kjempespennende hvem som vinner! Krysser egentlig fingrene for dere alle, dere er så flinke alle som en!
  Følger med på bloggen din fordi jeg liker stemningen i bildene, og du skriver med følelser og hjertet. Jeg får en god stemning inni meg når jeg både ser og leser. Liker også interiøret ditt veldig godt! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk kjære du, takk for gode ord. Det varmer og gleder. <3

   Slett
 17. Hei AnMagritt!
  Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive nå... Bortsett fra gratulerer, selvfølgelig. Og, at jeg er så glad i bloggen din, fordi du viser et ekte hjem.
  Stor klem fra en stor fan 😍

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, i et ekte hjem er det jo ofte litt rot her og der. Og det hender at jeg viser det her også. Det er visst ikke til å unngå, når det bor fire unger her. ;) Takk for gratulasjonen iallefall!

   Slett
 18. Stor grattis til deg An-Magritt! Vel fortjent :)
  Blir spennende å se hvem som stiller av med gullpokalen!

  //Signe

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei venn. Det er ikke så viktig for meg å vinne. Det å bli nominert er kjempekompliment for meg. Litt skummelt å vinne....
   Så..... Men jeg er utrolig stolt av nominasjonen anyway!

   Slett
 19. Hei!
  Jeg legger gjerne igjen en kommentar! Dette er min favoritt-blogg. Dette fortjener du:)
  Bloggen er personlig, ærlig, inspirerende, avslappende, genuin, har ofte nye innlegg og har et godt perspektiv.
  Det handler ikke bare om det nyeste som en MÅ ha, den er ikke stebende. Den er fargerik, men ikke masete.

  Jeg heier på deg videre!
  Elin i Molde

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Elin! Alle de ordene du skriver, det går meg rett til hjertet! Dette er kjempekomplimenter til meg. Det du skriver, er akkurat slik jeg ønsker å være. Takk for at du har lagt merke til det, og for at du forteller meg at du liker det.

   <3

   an-magritt

   Slett
 20. Det skjer noe rar hver gang jeg prøver å skrive her...

  Det jeg ville si: Det er dette vi eslsker med bloggen din (og deg), at fu eer deg selv, deler av det du selv liker, og gjør ting på din personlige måte. Moro å lese om nominasjonen, det viser jo at det er mange som liker at du ikke ser ut til å bo i et interiørblad. Herlig!!

  Mange, mange klemmer!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk søteste pusen min. Jeg vet du liker jeg og du vet jeg liker deg. <3

   Slett
 21. Jeg liker veldig godt bloggen din! Jeg synes den virker så ekte, jordnær og ujålete. Liker miksen i hjemmet ditt, bruktfunnene, fargene og følelsen av at hver enkelt ting kommer til sin rett. Hjemmet ditt fremstår som et hjem, et lekkert bruks-hjem :-)

  God ny uke og lykke til i finalen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Fru Andersen, dette var godt å lese. Jeg er glad for at opplever bloggen min på den måten.
   Det gjør meg stolt.

   <3

   Slett
 22. Hei An-Magritt! Jeg er en av de som ser mest på bilder og ikke leser så mye når jeg besøker blogger.
  Bildene dine er så behagelige. De gir meg ro, inspirasjon og informasjon. De forteller ofte en historie, og jeg
  liker utsnittene dine som stadig vekk lar meg legge merke til vakre ting jeg glatt kunne ha oversett. Jeg vet ikke hvordan du klarer å gi trauste, vanlige ting slik et vakkert uttrykk. Det er en gave.

  Jeg liker godt kombinasjonen din mellom brukt, arvet og nytt. Synes det er spennende og inspirerende å se hvordan du setter det sammen, slik at det får frem det beste i hverandre. Elsker også diy-prosjekter, og her får jeg ofte se ting jeg ikke har sett mange ganger før hos andre.

  Stå på i din egenart!
  Å komme innom her, er som å komme hjem til noen.
  Det er ikke ofte jeg får den følelsen når jeg suser rundt på blogger idag...

  Siw

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh Siw!

   Om jeg kunne gitt deg en skikkelig, god lang klem nå!? TAKK!!

   Slett
 23. Det er så velfortent! Eg likar bloggen din fordi eg diggar at du skriv så ærlege tekstar og tek så fine bilete av ungar, hus og heim. Bloggen din appellerer både til sansane og til hjernen, om det er mogleg å ha det som motsetnader:-) Eg kjenner smaken av kaffi når du skriv om kaffi. Eg blir inspirert til å gjera kreative ting i hus og heim når eg ser dei fine bileta av heimen din. Eg blir letta over å sjå at andre òg har litt kaos i heimen av og til. Eg likar fargane, lyset og stemninga, eg likar at du deler av livet ditt. Takk for det! Og takk for oppskrifta av sjokoladekaka som du la ut for ei stund sidan, ho var kjempegod!;-) Ha ei god veke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Ragnhild!

   Takk, takk for alle disse fineste ordene. Jeg tar de til meg og legger dem på hjertet for lagring.
   TAKK!!

   Klemmeklem fra meg

   Slett