14.1.14

meg på kk.no
i kveld kan jeg fortelle om mitt bittelille "prosjekt".
på mandag forrige uke, ble jeg kontaktet av kk.no, og fikk spørsmål om jeg ville
ta bilder og fortelle litt om hjemmet mitt. jeg tok bilder tirsdag og sendte dem onsdag.
i hu og hei, vask og rydd og knips.

nå ligger bildene ute på kk.no sine interiørsider.

noen bilder har dere nok allerede sett. noen er nye.
TAKK til kk.no og tone ruud engen som tok kontakt,
det var veldig gøy!
Pin It!

24 kommentarer:

 1. I love this compination of yellow and that kind of blue!!! Beautiful!

  - PieniLintu

  SvarSlett
 2. Så utrolig GØY!Gratulerer så mye:)
  Elsker veggene på soverommet deres. Lekkert lekkert!

  SvarSlett
 3. SÅ flott! Og det skal være visst, at du har en utrolig inspirerende blogg!
  Ha en fortsatt fin søndagskveld! Klem

  SvarSlett
 4. gratulerer! det er jo fantastisk! og takk for en inspirerende blogg! god kveld og riktig god uke.

  SvarSlett
 5. Så gøy! Fine bilder som alltid, jeg blir så glad av å se på bildene dine ♥ ♥ ♥

  SvarSlett
 6. Så gøy da:) Kjempe fine bilder fra et herlig hjem:)

  Ønsker deg en super uke:)

  Klem Sissel

  SvarSlett
 7. Kjempegøy!! Så masse fine bilder!
  Gratulerer :)

  SvarSlett
 8. Så artig!
  Skal inn å sjekke:)
  Søndagsklem

  SvarSlett
 9. Så kult!!

  Også fire barn da, på dine unge 25 år ;)

  Herlig å lese og se bilder - elsker jeg det turkise pleddet? Yes I do!

  klem

  SvarSlett
 10. Såå kjekt! Gratulerer så mye! Dette fortjener du!

  SvarSlett
 11. Så herlig, An-Magrit! Gratulerer!! Det var en fin reportasje, med mange flotte bilder. Virkelig fortjent! (Ikke dårlig for en 25-åring;-))

  Takk for fine ord hos meg. Det er så hyggelig:-)

  Stor klem!

  SvarSlett


 12. Nydelig du er, så godt er bilde av deg.

  Gratulerer med flott repotasje, så stas, så gøy! Herlige bilder fra hjemmet deres, syntes det var så fint å komme "inn" til deg. Gratulerer igjen, dette var supert. Og ja, det var HELT greit at du nevnte meg ♥ Takk iligemåte må jeg få si, du inspirerer virkelig!

  Vi blogges snart igjen, God mandag i morgen :D

  SvarSlett
 13. Ååå så spennende og kjekt, vel fortjent, syns bloggen din og hjemmet deres er kjempefint:).
  Klem

  SvarSlett
 14. For en fin artikkel om deg! Storkoste meg med å bla gjennom bildene:) Veldig fint bilde av deg!

  SvarSlett
 15. Så moro da:) Gratulerer:) Bloggen din er jo bare flott:)

  Ha en flott dag:)
  W

  SvarSlett
 16. Så fine bilder, og fint sengeteppe! Endelig fikk jeg vite hva det hemmelige strikketøyet ble da? ;D Nå må jeg inn og titte på KK sine sider. Kommer det i bladet også? Jeg er abonnent så det hadde vært kjempegøy å lese om deg i bladet :) *♥*

  SvarSlett
 17. Wow! Gratulerer! Såå fin artikkel og nydelige bilder, det ER så flott hos deg! :-) Jeg liker stilen din utrolig godt, og det at du/dere har gjort så mye selv og brukt mange bruktfunn og arvegods. :-)

  Lekre farger også!

  Ha en fin dag videre.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 18. Så gøy!

  Gratulerer, artig å se deg på kk sine sider =)!

  Elsker den benken med kasser under og løperen over. Knallfin ide!

  god mandag, klem Kathrin.

  SvarSlett
 19. Otroligt fina bilder! Ditt hem ser fantastiskt fint ut! :-)

  SvarSlett
 20. Så artig at du ble spurt! Jeg er ikke overrasket, for du har et kjempefint hus og en virkelig særegen og flott smak! Kjempeartig å se bildene på nettsiden deres.
  Gratulerer! :-)

  Klem, Turid

  SvarSlett
 21. Fantastisk moro, gratulerer så mye med reportasjen i KK. Du er flink og det er SÅ fortjent med oppmerksomhet for bloggen din er inspirerende og full av fine ord og bilder!!! Og du er en utrolig generøs personlighet, jeg smiler av glede over dine fine ord inne hos meg og at jeg er noens favorittblogg....det er jo heeeelt fantastisk og til å bli glad av :-) Tusen takk. Jeg blir så imponert over deg, 4 barn-gård-aktiv blogger...sikkert mye mer også, men hvordan rekker du alt!? Imponert!

  Foresten, jeg printet ut på fotopapir så det ble litt stivere. Jeg klipper bare hakk inn i det jeg skal henge opp og trer det på greina. Vips! (Skal jo ikke henge i 20 år ;-) Klærne til vesla passet fint inn i bloggen ja...men det var helt tilfeldig...æresord! He he, jeg er jo ikke helt nerd heller ;-)

  SvarSlett
 22. Soverommet dykkar ser ut til å ha ein utruleg behageleg atmosfære! Nydelege foto, og artig å sjå deg på kk sine sider! :)

  Ha ei GOD veke!

  SvarSlett
 23. Gratulerer så masse med KK-oppslag. Det er så velfortjent!
  Og så utolige flotte bilder av det vakre hjemmet ditt. Du er flink!

  Ha en flott kveld:-)

  SvarSlett
 24. NYDELIG rom! Jeg elsker kombinasjonen av retro og litt eller hva man finner her og der :)

  SvarSlett