15.9.14

Et helt ekte, rotete hjem.


Til dere som føler litt på at "alle andre har det så ryddig", og til dere som tror at alle bloggere
alltid har det ryddig og på stell. Jeg kan trøste dere med at det nok ikke er tilfelle.
Jeg kan iallefall skrive under på rotete-hjem-kontrakten. Sånn 95% av tiden, så er det
IKKE så ryddig som det kan se ut til på bildene. Jeg har fått kommentarer som;
Å dere bloggere er så falske. Dere viser kun det perfekte hjemmet.
Og til det så sier jeg to ting; 1. Jeg liker selv å se bilder av ryddige hjem,
for å bli inspirert til hvordan jeg ønsker å ha det hjemme selv. Hvis jeg bare skulle sett på
bilder av rotehjem, så kunne jeg likesågodt bare se på alt jeg har her hjemme.
2. Jeg rydder før jeg skal ta bilder, fordi jeg liker å style, omorganisere, flytte på og ommøblere.
Det er en egen terapi i det der. Og så da til slutt ta bilder, det er liksom bare toppen av kaka.
Når man deler inspirasjon fra eget hjem, så får man også inspirasjon fra andre.

Men. I dag får dere et liiite innblikk i mitt vanlige, dagligdagse hjem.
Det har jeg vist mange ganger før også altså, så dette er ikke noe nytt.
Men her er enda et glimt. Så. Dere som tror vi bloggere bare er uekte.
La meg isåfall være en liten motvekt...
Og til slutt! En fantare av et bilde. Mitt skrekkhjørne. Også kalt "hjemmekontoret". Jadda. 


Så senk skuldrene. Vi bloggere er faktisk helt vanlige rotkopper vi også. ;)
Pin It!

15 kommentarer:

 1. Du er så absolutt ekte ! Jeg er helt enig med deg - rot er rot - både nødvendigvis og av og til helt unødvendig. Men det er inspirerende å se på vakre rom, fine detaljer og små estetiske perler innimellom. Det synes jeg du klarer veldig bra ! Og det er kjekt å få lov til å følge deg . Lykke til videre, med både hverdager og nydelige "highlights" -både hjemme og i jobb !

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh takk for fine ord, Anonym. Det er hyggelig å høre at noen oppfatter meg som "ekte". Har liksom aldri tenkt å prøve å framstå som noe annet. For jeg elsker å se på ryddige rom, vakre stylinger og estetisk behagelige bilder. Det er det som gir inspirasjon og energi. Men det betyr jo ikke at vi bloggere aaaltid har det sånn hjemme. Så jada. Neida. Det ekte er jo det hverdagslige. ;)

   Slett
  2. (Forøvrig er jeg ikke så veldig anonym! Heter Ingrid Misje, bor i Sandnes , har hus på Røvær - en av øyperlene langs kysten ! Er kusine til Helga Kristoffersen, følger med Ann Beate, og via dem dukket ditt navn opp ! Livstråder - som slynges rundt kjente og ukjente kroker langs livsveien ! Litt fint å tenke på det ! )

   Slett
  3. Takk for at du fant veien inn til meg, Ingrid! <3

   Slett
 2. Du får til og med rot til å se vakkert ut du, An-Magritt! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, hahaha, Solveig. Det var veldig snilt sagt av deg. Selv om bildene ikke er retusjert eller noe, så ser det vikelig ikke så vakkert ut i virkeligheten. Men takk for komplimentet!! *suss

   Slett
 3. Hohoho, herlige bilder. Likte likevel godt forklaringen din på at vi interiørbloggere oftest liker å vise ryddige bilder. Kunne ikke vært mer enig i at det er ufattelig god egenterapi i et ryddig rom, dandering av puter og knipsing av bilder. Da jeg var liten hadde jeg nesten vanskelig for å sovne hvis rommet mitt var for rotete. Da skyndte jeg meg å rydde en liten krok av rommet, satt lampa på det punktet og frydet meg over den ryddige følelse, hoho. Litt notorisk kanskje ja, men som oftest ser hjemmet vårt ut akkurat like rotete som ditt. God ny uke, vennen! Beate

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er jo slik. Det ER terapi i å ta bilder og style. Men for å kunne ta fine bilder, så må man rydde litt. Det er ulempen med det. Eller fordelen. Kommer an på hvordan man ser på det, he he. Takk for fine ord, og ha en flott dag du også!!

   Slett
 4. du får jo tilogmed rot til å se fint ut! jeg kjenner meg veldig igjen i hva du sier, bildene er liksom bare den siste kosen etter en skikkelig rydderunde:)

  SvarSlett
  Svar
  1. He he, jeg sier til deg som til Solveig her over; det er virkelig ikke så vakkert i virkeligheten. Men fint at rotebildene kan "lyve" litt da. Sånn er det iallefall. Nakne sannhet. Og du har helt rett, bildetagningen er den ekte kosen etter en rydderunde. Herlig at vi kan ha det slik.

   Slett
 5. For eit herlig rot! Ja, til fleire som viser fram "bakom-bildene". :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke sant! Ja til flere som viser at de er helt vanlige mennesker og bor i helt vanlige hjem. En balanse mellom drømmeryddig og ekte rot. Det er fint.

   Slett
 6. Skriver under på dette ja ;)
  Ha en flott dag ♥
  Charlotte

  SvarSlett
 7. oh how I love this post. It´s sooooo nice to see that other bloggers also have a messy homes. I sometimes wonder what my readers would say if they would see outside the photo-frame.
  Well by the way I´m Stina, new on your blog, and loving it.

  SvarSlett