8.9.14

"Ihvertfall ikke en Stressless!"

Du har sikkert lest det i et eller annet interiørmagasin; "Hva kommer aldri inn i ditt hjem?"
Om ikke jeg husker helt feil, så tror jeg kanskje jeg har fått det spørsmålet selv. 

Svaret på det spørsmålet har noen ganger vært; "Stressless". Ja, og jeg tror også at 
jeg har gitt det svaret jeg også... Men så feil kan man ta. Jadda...
foto © an-magritt


For her sitter jeg i stua, med min fantastisk flotte Stressless! Og ikke nok med det,
jeg er faktisk så stolt av den! I samme åndedrag så må jeg si at jeg er bittelitt
overrasket over det hele også da. For jeg skulle jo ikke ha noe stressless i hus. 
Men jeg vet at jeg tenkte på den 90-talls varianten, med hyttemønstret, vevd 
trekk og treunderstell, når jeg har sagt at jeg ikke vil ha den i hus. Jeg må ha glemt
denne originale varianten, i skinn og kobber.

For denne jeg har her er den eldre varianten fra 70 tallet. Kjøpt billig på Finn av en
hyggelig pensjonist som hadde hatt den siden den var ny. "Har du noe interesse av å ha med
deg puffen og eller...?" -spurte han. Og jeg bare "Jatakk!", og tenkte "Selv-føølge-liig, duh"

Den er litt skakk og litt slitt, men utrolig god å sitte i.  
Så nå er postkassen full av skjegg, men jeg sitter godt iallefall ;)

Pin It!

10 kommentarer:

 1. Hihi, kjempefin stressless du har funnet deg :) Håper du får slappet godt av i den.

  Smil fra Lite hi

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Lite hi. :) Ja, den er skikkelig god å slappe av i. Det føles godt å ha en stol i hus som jeg virkelig liker. Vi har aldri hatt en skikkelig lenestol her før nå, så jeg koser meg skikkelig. :)

   Slett
 2. Har en jeg og, eller det vil si hadde. Min er grå, den skulle kastes. Jeg ble ellevill av lykke da jeg fikk den. Hadde den i stua lenge, før samboern knabbet med seg stolen opp på "gutterommet" og bruker den som gamerstol. Din ser helt perfekt ut, skinn og kobber :) Lykke!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Gamerstol ja, det er jeg sikker på at den er perfekt til. he he. De er virkelig gode å sitte i ja, så jeg kan forstå at de har vært en suksess for Stressless-bedriften. Og så holder den seg i evigheter også. Håper du får din stol ned i stua etterhvert da, om du ønsker det. :))

   Ha en fin kveld!

   Slett
 3. Barndomsminner...:) vokste opp med akkurat en slik stressless, og husker at den var veldig god å sitte i..., når jeg "fikk" lov da, for det var pappas stol:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg kan tenke meg at det er mange av oss som har barneminner fra denne stolen. Vi hadde ikke en sånn da jeg var liten, men venninna mi hadde det i huset sitt. Gode minner. :)

   Slett
 4. hehe, jeg har også sagt jeg aldri skal ha en stressless! ;) Men den typen der kunna godt ha komt inn i stua mi! ;)
  Ønsker deg en fin tirsdag!
  klem

  SvarSlett
  Svar
  1. He he, det er godt det ikke er bare meg som har sagt det. Men heldigvis er det lov å endre mening. ;)

   Slett
 5. I ran into this page accidentally, surprisingly, this is a great website. The site owner has carried out a superb job of putting it together, the info here is really and helpful when i do research. You just secured yourself a guaranteed reader...Cccam Server

  SvarSlett
 6. Haha... Dette er jo et nydelig møbel, kan ikke puttes i samme kategori som 90talls-stresslessen ;)
  Jeg LIKTE den!! Aldri noen skam å snu! ;) Nyt ettermiddagen!

  SvarSlett