17.10.14

Sprekkferdig stolt!

Det er mulig du har kjøpt bladet og allerede sett bildene, men for dere som
ikke har fått 
det med dere, så må jeg bare dele. Men jeg må bare fortelle litt først.

Det var en periode for rundt 2 år siden hvor jeg var "mye i vinden". Jeg var
deltager i Bolig Pluss sin konkurranse "Norges vakreste hjem." Det endte
slik 
at jeg vant 3. plassen pluss kategorien "Folkets Favoritt". Det var utroolig gøy, 
og en kjempeære og en selvtillitsboost til meg. Det var herlig å oppleve at folk likte
hjemmet mitt og stemte på meg. Jeg var på God Morgen Norge to ganger, i lokalavisa
flere ganger og hjemmet mitt ble vist i Bolig Pluss sitt magasin. 

I den perioden var jeg også veldig, veldig sliten. Jeg hadde en tung svangerskaps-
depresjon bak meg, og jobbet utrolig mye med å stable beina inn under meg igjen. 
All denne publisiteten var fantastisk, men det tok også mye energi. 
Etter det så hadde jeg bare lyst til å grave meg helt ned, og ikke vise hverken
ansikt, navn eller hjem til noen mer. Altså, jeg ble jo ikke nedringt av journalister, 
det var ikke det, he he. Men jeg var sliten. 

Men i tiden som gikk så ble jeg sterkere og sterkere. Jeg kjente at etter en slik 
periode i livet mitt, med både ekstremt mørke og motgang, og med store svigninger
opp i det positive, så kom jeg veldig styrket ut av det. Så da frilansjournalist Kjersti Lunnan Aass
tok kontakt, og lurte på om hun og fotograf Jeanett Bækkevold kunne komme på besøk
og lage en reportasje, så sa jeg ja, etter litt betenkningstid. 


Men nå er jeg superglad for at jeg turde å si ja. Jeg er utrolig stolt over denne
artikkelen i Rom123. Her er noen smakebiter for deg som ikke har lest bladet: 

Selv "Mikkel-tiger" er avbildet i bladet. Jeg kan love deg at det var to smågutter her som 
ble veldig stolt over akkurat det. Og så tar jeg en slurk av kaffen min og viser dere litt av rommet til Jenny. Dette var før hun
ommøblerte rommet helt og malte over Ferm Living-tapeten sin med tavlemaling. Iiiik! Jadda. 
Sånn er det å få tenåringer i hus! ;)God helg alle mine fine lesere! 
Pin It!

15 kommentarer:

 1. Jeg fikk bladet i posten, og det er alltid så inspirerende å se bilder fra huset deres! Nydelige bilder, fra et varmt hjem - du har ALL grunn til å være stolt! Takk for at du deler litt av forhistorien, ikke lett når kropp og sinn ikke spiller på lag. Godt du kan se tilbake og se at det har gitt deg styrke på veien. Ønsker deg en god oktoberhelg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg har nok kommet sterkere ut av dette. Det var en utrolig lang reise, men etter at kampen er over så kan jeg se at jeg har gått i pluss, energimessig. Det er godt. Takk for gode ord, som alltid, vakre Kikki!

   Slett
 2. Det var ein fantastisk flott reportasje! Interiøret ditt er virkelig inspirerande,men må sei at det du forteller her om livet, var spesielt oppmuntrande for meg. Kjenner meg så igjen i opp-og nedturar,og godt å sjå at ting kan snu. Trengte dei orda i dag! Og skal kose meg fleire gonger med bladet;mine fargar,gammalt hus,bruktskattar og familie- Heilt topp!!
  God helg og klem frå Hildegunn Ø

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Hildegunn! Så godt å høre at mine ord kan hjelpe litt. Nei, du er ikke alene om å ha tunge stunder. Der er vi mange, mange. Jeg har valgt å være helt åpen om det, for jeg vet at jeg ikke er alene. Ta godt vare på deg selv. Klem fra meg

   Slett
 3. Åh, klart du er stolt !!
  Det fineste er jo at du er " back on track " , vet det kreves mye !!
  Herlige hjemmet ditt !
  Kos deg med alt du liker i helgen , klem !!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for fine og godt ord, kjære du. Jeg er back on track. Men har innimellom "tilbakefall", mentale knall og fall. Men jeg håndterer det mye bedre enn får, og har fått mange gode "verktøy" til å komme opp og ut av tåka igjen.

   Ha en fin helg!

   Slett
 4. Syns det var en veldig fin reportasje fra hjemmet ditt, har kost meg sånn med å lese! Liker stilen din veldig godt! Virker som et koselig hjem med plass til unger og voksne i lag. Ønsker deg gode dager, An-Magritt! Hilsen fra en trofast leser av bloggen din!

  SvarSlett
 5. Hei Lene! Så gøy å høre at du pleier å lese bloggen min. Det gleder meg at jeg ikke sitter og skriver sånn bare for meg selv. ;) Og takk for fine ord! Mange klemmer fra meg.

  SvarSlett
 6. Du har god grunn til å være stolt og fornøyd. Flotte bilder fra ditt fine hjem :) God helg til deg.

  Mona

  SvarSlett
 7. Jeg læser også med - og NYDER din blog.
  Sikke en fin artikel - og hvor ser der dejligt ud hjemme hos dig.
  Så fint og ærligt du fortæller om livets udfordringer. Dejligt er det at læse, at energien er vendt tilbage.

  Rigtig dejlig weekend til dig og dine.

  SvarSlett
 8. Gleder meg til lese :) Ut å kjøpe i morgen :)

  SvarSlett
 9. Kjære deg! Du har skapt et hjem som inspirerer mange, men enda viktigere; du har klart å bruke prosessen til å styrke deg selv. Det har du all grunn i verden til å være stolt av! Jeg håper vi treffes igjen snart, så jeg kan si det til deg i virkeligheten også! Stor, stor klem! <3

  Ps: skal kjøpe bladet i dag og suge til meg inspirasjon. Endelig har vi også vårt eget hjem som kan modifiseres! :D

  Kristin

  SvarSlett
 10. Veldig kjekk reportasje og du har et helt særegent og flott hjem som du skal være stolt av! :)

  SvarSlett
 11. Kjære deg, bildene og reportasjen var helt nydelig!
  Varmt, ekte og helt deg.

  Nyt dagen!
  God klem fra meg : )

  SvarSlett