18.11.14

Kongler og vev


foto © an-magritt

Ja jeg vet, bildene blir litt kornete og grå. Men jeg fant ikke stativet mitt i dag, 
og jeg hadde så lyst til å vise dere før-adventspynten min. Jeg får heller ta litt bedre
bilder når stativet dukker opp. (Jeg mistenker at det har blitt brukt som telt-stang 
for ungene...) Men iallfall, hver høst må jeg ta inn litt kvister og kongler. 
Det hører liksom november til.

I tillegg har jeg tatt opp en glemt hobby, altså veving. Nå skal det sies at jeg ikke
har vevd siden barneskolen, så det var litt knot og kluss å komme igang med 
dette igjen. I tillegg var det en utfordring å få det til på et gevir, he he. 
Men det var gøy! Så jeg kommer til å veve mer. I denne brukte jeg restegarn, 
litt grovt lingarn og hamptau. Man kan jo egentlig putte inn nesten 
hvasomhelst i en vev. Hva med deg? Har du prøvd veving? 

Håper dere har noen fine novemberdager, mine kjære lesere. 
Pin It!

3 kommentarer:

  1. Sehr schöne Kombination und auch eine gute Ide. Ich mag Deinen Blog sehr. Er ist so aus dem Leben gegriffen, schlicht und natürlich. Freue mich schon auf den nächsten Post. Viele Grüße Christin von Hof9.blogspot.com

    SvarSlett
  2. wow!!! ich finde ihre dekoration soooo toll, vor allen dingen das gewebte teil und auch das teil mit der glübirne!!! was ist das für ein kleiner baum??? ist das lärche??? liebe grüße und einen schönen mittwoch wünscht angie

    SvarSlett