17.4.15

BoConsept - The Guest

Skrevet i samarbeid med BoConsept
Jeg elsker å se på film! Det er skikkelig avkobling for meg. Jeg er en sånn som velger filmer etter hvilke skuespillere som er med. Er det en skuespiller jeg vet er dyktig, ja da bare må jeg se filmen også. En skuespiller jeg er avstandsforelsket i, er Mads Mikkelsen. I Hannibal er han både skummel, sjarmerende, deilig og fryktelig på en gang. 

Nå har han fått prøve seg som komedieskuespiller også. Jeg innrømmer at jeg var litt skeptisk. Komedie? Men etter at jeg hadde sett kortfilmen, så kan jeg ikke annet enn å gi si at jeg er enda mer betatt! 

I denne kortfilmen møter vi Mads Mikkelsen som tar med sin gjest, spillt av Dejan Cukic hjem til et hus fullt av fantastisk designmøbler fra BoConsept. Huset tilhører i virkeligheten BoConseps egen designer, Morten Georgsen. 
I mens Mads er opptatt med å vise fram de geniale møblene i huset sitt, er gjesten mer opptatt av de bikinikledde skjønnheteten som omgir han i huset. 

Når man ser filmen er det vanskelig å ikke bli fenget av funksjonaliteten og estetikken i møblene i dette hjemmet. Mye skal designeren Morten Georgsen ha. Og som han sier selv: "Jeg har alltid hatt tro på at skjønnehet og funksjon må gå hånd i hånd. Hva er poenget med å ha vakkert design om du ikke kan bruke det"?

Her kan du se hele kortfilmen selv:


I tillegg så har også BoConcept en konkurranse gående på nettsidene sine, hvor man kan vinne besøk av en Concepter, samt møbler og accessories til en verdi av 10.000 euro! 
Pin It!

1 kommentar:

  1. Holder siden åpen så jeg kan se filmen på et litt mer levelig tidspunkt på døgnet, men jeg ble ordentlig nysgjerrig. Jeg har en venninne som også har en kræsj på Mr MM :D Har ikke det selv, men synes han er en herlig skuespiller. Har du sett han i Adams epler? Anbefales sterkt. Sær og rar, med den typiske sorte humoren bare danskene klarer å håndtere :)

    Har du lyst til å bli med på en liten giveaway deler jeg en i det siste innlegget mitt. Trekning fredag 8. mai, så skynd deg om du vil være med :)

    SvarSlett