28.10.15

Favorittflasker og noen skikkelig fine julegavetips!

Reklame for min egen nettbutikk: pilbue.no

Det er skummelt å skulle lage egen reklame, men jeg tenker at jeg bare får hoppe i det og holde litt for øynene og så får det bare går som det går. Jeg brenner ihvertfall for det jeg gjør og elsker jobben min. Og den gleden ønsker jeg jo å dele med dere, mine kjære lesere.

Når det er produkter jeg har blitt veldig glad i, ja da er det heller ikke vanskelig å reklamere for dem også her inne på bloggen. De produktene jeg skal skrive litt om her, de kan jeg rakrygget si at er utrolig flotte, praktiske og vakre å se på. Til praktiske ting å være. 

I butikken min selger jeg mye forskjellig. Interiørting, leker og praktiske produkter. Felles for dem alle er at de er rettferdig produsert. Alle som har laget de tingene jeg selger, har fått rett lønn for arbeidet sitt. Det er grunnmuren i butikken min. Når det fundamentet er på plass, ja da er det ikke vanskelig å holde fram ting som også har veldig bra kvalitet. 

Som disse matboksene i rustfritt stål. 
Jeg er tilhenger av å redusere plastikbruken i hverdagen. Det er ikke enkelt å leve en helt plastfri hverdag, men noen ting er ikke vanskelig å endre på. Som bruken av matboks. 

Disse matboksene er helt giftfrie, også de boksene som har et fargedeksel i tillegg. De har et retro og kult uttrykk. De er lette å rengjøre og de holder maten frisk og god lenge. 
De kommer i litt ulike varianter når det gjelder rom-inndeling inne i selve boksen. 

Akkurat nå så tar vi opp en bestilling på disse boksene. Fram til 31. oktober kan du bestille en del ulike varianter og farger. Etter forhåndsbestillingen er avsluttet, er det ikke sikkert vi har din favoritt på lager. Dette er også flotte julegaver som vil glede mottageren i mange, mange år. 

Vi tar også opp en forhåndsbestilling på Klean Kanteen-flaskene. Bestiller du før den 31. oktober så får du 15% rabatt på dem. Vi tar opp en førbestilling nå, for at du skal få mulighet til å bestille akkurat den fargen, størrelsen og varianten du selv ønsker. Etter at forhåndsbestillingen er avsluttet så er det ikke sikkert vi har din favoritt på lager lenger. 

Bruk koden: KK15 og få 15% avslag på flaskene! 

Bruk sjansen! 

Jeg kan ikke si annet at jeg ELSKER disse flaskene
Jeg tror dette er den beste investeringen jeg har gjort i husholdningen; å kjøpe slike til alle i min familie. Dere skjønner, alle flaskene kan ha de samme korkene. Alle størrelsene har samme bredde på åpningen, slik at alle korkene kan brukes på hver flaske. Dermes slipper jeg å rote igjennom skuffen med flasker og korker for å finne rett kork eller lokk til rett flaske. Før kunne jeg ha 5 flasker og 7 helt ulike lokk, og ingen passet til hverandre. Jepp, frustrerende! 


 Disse finnes i en ISOLERT variant også. Slik at du kan ha varm drikke med deg på tur. Eller ungene lett kan ha med seg kakao når de skal på tur med barnehagen eller på skolen. Til de isolerte flaskene følger det med et fullstendig vanntett lokk. Men du kan kjøpe en sporstkork i tillegg, og bruke flasken som vanlig vannflaske. Med det tette lokket holder flaskene på varmen i 6 timer og holder kaldt innhold kaldt i 24 timer. 


Takk for at du ville lese litt om to av mine favorittprodukter i butikken min. 
Det er skummelt å skulle lage egen reklame, men jeg tenker at jeg bare får hoppe i det og holde litt for øynene og så får det bare går som det går. Jeg brenner ihvertfall for det jeg gjør og elsker jobben min. Og den gleden ønsker jeg jo å dele med dere, mine kjære lesere. Pin It!

1 kommentar:

  1. Hei! Vi har en LunchBot med fire rom som vi er veldig glade i. Har du mulighet for å bestille denne? Eller tre rom, men samme størrelse som duo?

    SvarSlett