3.11.15

Når hjertet har funnet et sted å lengte tilbake til...


For en tid tilbake så blogget jeg om at jeg lengtet til et land jeg aldri hadde besøkt før.
Ikke lenge etter så overrasket min svigermor meg med å spørre meg om jeg hadde lyst til å bli med til Island i noen dager. Om jeg hadde!!? Jeg ble så lykkelig at jeg ikke klarte å beskrive det med ord. Det var som om sommerfugler, champagnebrus og klokkeklang boblet i magen! Hun lurte på om jeg ville bli med på "Strikketur" til Island. Bladet Familien, som hun abbonerer på, arrangerte en tur med fokus på sau, ull, spinning, garn og strikking. Dette var jo helt vidunderlig! Jeg er ikke en stor strikkerinne, men jeg elsker jo sau og ull og Island.

Det ble akkurat så vidunderlig som jeg hadde tenkt. Vi opplevde fossefall, geysirer, laguner, vulkanfjell, sauer, ull, strikking og masse god mat. Island har nå offesielt fått mitt hjerte. Hit skal jeg tilbake. Snart!

Og her kommer et hav av bilder, for det er umulig å bare velge ut noen få.


IslandSynnøve; min kjæreste, gode, omtenksomme, rause og fantastiske svigermor;

TAKK!


Pin It!

5 kommentarer:

 1. Island ❤️ Jeg kan godt være reisefølge neste ang 💓

  SvarSlett
 2. Jeg har også alltid hatt lyst å dra dit. Ser ut som en fin tur. Tok en titt innom butikken din. Så bra at noen selger disse flaskene i rustfritt stål her i Norge. Har selv kjøpt dem fra USA, dyrt. Har også matboksene, bare en eldre type. Vil anbefale dem til alle. De varer evig :) Tips: Dersom du får tak i noen større matbokser i rustfritt stål, hadde jeg ønsket å kjøpe det hos deg. Barna begynner å bli mer storspiste, så de størrelsene du har (samme som jeg har) er snart for små... God helg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for fine ord!

   Og du, jeg har en matboks på lager som er litt større enn de andre. Den som heter Trio er større enn de standardmatboksene.
   Om jeg ikke husker helt feil, så er den på 960ml. Mine to på 13 og 14 bruker denne som matboks på skolen. Den er toppers!

   Klemmeklem fra meg

   Slett
 3. Åh, jeg blir helt bløt i hjertet..! Fortryllende bilder! Da jeg var 19 år dro jeg til en gård på Island for å jobbe for en familie i tre måneder. Siden har jeg alltid lengtet tilbake. Å se på bildene dine hjelper imidlertid litt: på savnet: atmosfæren fanget i dem bringer meg bittelitt nærmere. Takk! :)

  Monja

  SvarSlett